Curling Cup voor jong en oud in Montfoort

Vanaf begin decemer liggen op het parkeerterrein bij Zalencentrum St. Joseph 'De Soos' twee curling banen.
Zodra de coronaregels dat toestaan kunnen op deze banen familie-, vrienden- en bedrijventeams gaan strijden om de felbegeerde Curling Cup Montfoort.

De exacte invulling van Curling Montfoort hangt af van de op dat moment geldende corona maatregelen maar we geloven erin dat Curling Montfoort Corona proof georganiseerd kan worden. 
De jeugd tot en met 18 kan waarschijnlijk het eerste de banen op omdat voor hun geen beperkingen voor het sporten zit. Zodra de Montfoortse horeca weer open is kunnen de volwassenen ook curling gaan spelen.  

Er wordt in de (overdekte) buitenlucht gespeeld. Iedere speler heeft zijn eigen steen en na iedere wedstrijd worden de stenen ontsmet.

Op Corona risiconiveau 3 (zoals voor 13 oktober) kunnen we per speelavond van 19.00 tot 22.00 uur 10 curlingteams van elk 4 personen ontvangen. Op die manier kunnen 40 personen (24 binnen en 16 buiten op de baan) met elkaar een leuke avond of middag hebben. Ieder team speelt twee wedstrijden op een avond.

Binnen in de Soos kunnen de teams die later op de avond nog moeten spelen op 1,5 meter afstand en aan de tafels van maximaal 4 personen plaatsnemen om onder het genot van een warme chocomel, biertje of Gluhwein even na te praten. Inschrijven voor Curling Cup Montfoort kan via: Inschrijving Curling Cup Montfoort.

Buiten de Curling Cup om zullen de banen een aantal middagen en avonden gereserveerd voor de basis- en middelbare scholieren, een senioren toernooi en een middag waarin mensen met een beperking centraal staan. Op de uren dat er geen toernooi of activiteit gepland is kunnen groepen / families de baan reserveren. Ook bedrijfsarrangementen zijn mogelijk bij Curling Montfoort.