Pullen op de Plaats 2019

Zaterdag 12 oktober is het weer zo ver en organiseren de Les Boutonniers, STAM & de horeca op de plaats: Pullen op de Plaats!

Voor de 4e editie van dit Oktoberfest zal De Plaats worden overkapt met de STAM tent.
Vanaf 16.00 uur zal Duitse Schlagermuziek door de speakers komen maar ook de nodige Nederlandse meezingers. Zanger Marco Kraats komt ook langs om de boel op zijn kop te zetten!

De STAM-gasten zorgen naast de tent voor afzethekken, het podium, de biertafels en banken. De vrijwilligers van Les Boutonniers nemen de aankleding, de podiumprogrammering en de begeleiding van de avond voor hun rekening.  De cafés vullen de pullen en The Old Bakery gaat ook lekker bakken en braden zodat iedereen kan genieten van een broodje hamburger of duitse worst.

Tickets
De 1000 beschikbare tickets en de 30 groepstafels zijn inmiddels uitverkocht. Maar tot donderdagavond 23.11 uur zijn er extra (online)tickets beschikbaar omdat de horeca gezamenlijk vanaf 1 bar de pullen gaat vullen!

Heb je nog geen ticket? Ga dan snel naar www.montfoorttickets.nl en zorg dat je er bij bent want VOL = VOL! Er zullen geen kaarten aan de deur verkocht worden en vergeet niet: 18+ only!

Updates over Pullen op de Plaats via STAM en Pullen op de Plaats